projekt "Jdi za svým snem".

23.04.2018 09:26

Projekt „Jdi za svým snem“ je součástí CSR strategie CENTRUM ČERNÝ MOST, CENTRUM CHODOV a je primárně určen pro sociálně znevýhodněné mladé lidi ve věku od 16 do 30 let s ukončeným základním vzděláním. Jeho cílem je pomoci těmto mladým lidem zvýšit motivaci pracovat, zorientovat se na trhu práce a vytvořit pro ně pracovní příležitosti v nákupních centrech dle jejich schopností a zaměření.

Málokdo ví, že shora uvedená nákupní centra vytváří více než 4000 pracovních příležitostí a pracovníci spol. Unibail-Rodamco rádi účastníkům projektu ukáží, jak různorodé profese to mohou být a pomohli jim najít právě takovou, která by je bavila a která by nastartovala jejich budoucí kariéru. Chtěli bychom jim v projektu ukázat, že každý může najít právě takové povolání, kde může uplatnit svůj talent.

Zde najdete odkaz na krátké video z loňského Dne pohovorů: https://youtu.be/gP7dyubMYEU

A tady je motivační video k letošnímu projektu: https://youtu.be/6-AH5NzMAZw

Jdizasvymsnem_2018-DL_Print2.pdf (3234657)

jsi za svým snem plakát.pdf (1749688)

 

Dne 02.05.2018 jsme měli tu čest účastnit se zahájení projektu „Jdi za svým snem“, který pořádá společnost Unibail-Rodamco ve svých OC. Včera probíhalo zahájení letošního projektu v OC Chodov, kde se sešlo cca 50 účastníků. Zaujal Vás tento projekt? V červnu jsou volná místa, splňte si svůj sen a staňte se součástí projektu.